Originele geboortekaartjes Lokeren

Maison Michel in Lokeren biedt geboortekaartjes aan in verschillende stijlen. Van hippe en strakke geboortekaartjes tot meer speelse kaartjes. Direct enkele voorbeelden zien? Ga dan naar deze pagina!

Jullie perfecte geboortekaartje kan je op drie manieren bekomen.Juliette betaalbaar geboortekaartje Lokeren Maison Michel

  1. STANDAARDKAARTJES Jullie kiezen een ontwerp uit de collectie. Hieraan kan je desgewenst en zonder
    meerprijs, enkele wijzigingen doorvoeren (bv: een andere accentkleur).
  2. EIGEN SAMENSTELLING Jullie zoeken zelf een afbeelding en lettertype en ik maak daarmee jouw geboortekaartje.
  3. ONTWERP OP MAAT Op basis van jullie wensen ga ik vanaf nul aan de slag: het volledige grafische ontwerp wordt door mij (digitaal) getekend en als resultaat heb je een volledig exclusief kaartje.

Prijzen geboortekaartjes

Houden jullie ook niet van verdoken kosten? Dat treft, ik ook niet! Daarom communiceer ik steeds zo transparant mogelijk over mijn prijzen. Bij Maison Michel is het ontwerp én de drukkost bij geboortekaartjes in de prijs inbegrepen. Welke andere kosten in de prijs zitten en welke niet, kunnen jullie terugvinden in de prijstabellen op de betreffende pagina’s.

Er wordt een korting van 10% toegekend op de bestelling van het kaartje als jullie ervoor kiezen om de kaartjes al op voorhand te ontvangen. Je plaatst de datum dan op het moment van geboorte met behulp van een datumstempel op de kaartjes. Steeds meer ouders kiezen voor deze optie omdat het jullie (en mij) heel wat stress bespaart.

Formaten

Er zijn heel wat verschillende formaten mogelijk, maar wil je je kosten beperkt houden, kies dan een kaart met afmetingen waarvoor slechts één postzegel nodig is. In België zijn voor volgende formaten maar één postzegel nodig:

formaten kaartjes Maison Michel vals vierkant US A6

  • A6-formaat (105 x 148 mm)
  • US-formaat (210 x 100 mm)
  • Vals vierkant (120 x 130 mm)

Daarnaast wordt ook veel gekozen voor een vierkant ontwerp (twee postzegels). De vierkante ontwerpen van Maison Michel hebben een formaat van 135 x 135 mm.

Op de afbeelding hiernaast zijn afgeronde hoeken te zien. Jullie kunnen uiteraard ook kiezen voor niet-afgeronde hoeken.

Alle kaarten kunnen enkel of dubbel (gevouwen) worden besteld.  Hou er wel rekening mee dat bepaalde extra’s niet altijd mogelijk zijn bij dubbele kaarten.

Andere formaten zijn zeker ook mogelijk, vraag vrijblijvend een offerte als jullie een ander formaat wensen.

Papiersoorten

Ik werk samen met een drukker die een ruim assortiment aan verschillende papiersoorten aanbiedt. Kiezen voor een bepaalde papiersoort, is bepalend voor jullie geboortekaartje. Je kan op deze pagina de verschillende papiersoorten bekijken.

Extra’s

Vergeet ook zeker geen doopsuiker of andere extra’s te bestellen.