Flyers | Folders

Wil je jouw project of zaak in de kijker zetten? Dan is een flyer of folder daar ideaal voor. Vind je het ook prettig om op voorhand te weten wat je zal krijgen en wat het je zal kosten als je een flyer of folder wil laten ontwerpen? Lees dan zeker verder.

Wat krijg je?

  • Drukklare bestanden in .pdf formaat
  • Digitale bestanden in .pdf formaat die ideaal zijn om per e-mail te versturen naar jouw contacten.

Het drukwerk zelf zit dus niet in de kost inbegrepen. Ik kan jou daar wel in begeleiden. Zo werk ik zelf vaak samen met online drukkerijen die een hoge prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Wat betaal je?

Richtprijzen:

folder grafisch ontwerper Lokeren

  • Een recto-verso ontwerp voor een flyer (A5) kost 175 euro (vrijgesteld van BTW).
  • Een recto-verso ontwerp voor een folder ter grootte van een A4-blad kost 250 euro (vrijgesteld van BTW).

Er zijn heel wat andere formaten mogelijk. Een vierkante flyer of folder geeft direct een andere stijl aan jouw drukwerk. Kijk bijvoorbeeld eens op www.drukland.be. Dit is een grote online drukkerij met heel wat verschillende mogelijkheden op gebied van drukwerk. Zie je een bepaald formaat dat jou aanstaat? Contacteer mij dan even en dan maak ik een vrijblijvende offerte op. Die zal in lijn liggen met de prijzen die hierboven vermeld staan. De prijzen kunnen echter wel afwijken als jouw gekozen formaat meer ontwerptijd vraagt (bijvoorbeeld een drie- of vierluiksfolder is duurder dan een tweeluiksfolder).

Hoe werkt het?

Eens je hebt aangegeven via de bestellink dat je graag een folder of flyer door Maison Michel wenst te laten ontwerpen, dan zal ik jou contacteren. We maken dan een afspraak bij mij thuis in Lokeren zodat we alles samen kunnen doorlopen. Vervolgens stuur ik jou een factuur. Eens die betaald is, ga ik aan de slag. Je zal enige tijd later een eerste digitale ontwerp krijgen. Je kan daarop feedback geven, waarna ik de flyer of folder aanpas aan jouw wensen. We kunnen dit proces nog een tweede keer herhalen indien nodig. Tot slot lever ik een drukklaar PDF-bestand af én een PDF-bestand dat je kan gebruiken voor jouw digitale communicatie (bv via e-mail).

flyer folder maison michel bestellink

Wil je liever eerst een vrijblijvende offerte? Vermeld dit dan zeker bij de opmerkingen.

Extra’s

Heb je nood aan een eigen logo (met bijpassende huisstijl)? Kijk dat even verder op deze pagina. Of dacht je eerder aan ander marketingmateriaal? Een banner op maat? Stickers? Reclameborden? Roll-up banners? Maison Michel maakt voor jou een passend ontwerp zodat je jouw project of zaak extra in de kijker kan zetten. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

Ook als je geen huisstijl of logo hebt laten ontwerpen bij Maison Michel, kan ik voor jou ontwerpen maken voor specifiek marketingmateriaal. Contacteer mij vrijblijvend.